Dave Dekker – Biertje / Allermooiste Kerst

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical en van zijn eigen soap op SBS: Dave Dekker Dendert Door. Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit.

Hierna volgde een mooie muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens o.a. in de H.M.H., De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, RTL Live, Unicef gala, Mooi weer de Leeuw en de Musical Awards. André van Duin schreef voor Dave de kerstsingles “Er staat een hele grote Kerstboom” en “Hé… ’t is weer Kessumus”. Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids (1e seizoen) waar hij 2e werd, bracht hij het succes album: “Dit ben ik!” uit met o.a. de singles “Geef Mij Je Angst” en “Toen Ik Je Zag”, en zijn zelfgeschreven single “Ik Kijk In Je Ogen” die opnieuw uitgebracht werd door Gerard Joling en Jandino Asporaat. Na deelname aan The Voice en meerdere tv-programma’s gaat hij deze zomer weer volop optreden. Voorjaar 2023 kwam de single Geen Gezeik uit. Na het succes volgde al snel de single Biertje waarmee Dave in alle kroegen van Nederland een feestje weet te bouwen!

De nieuwste singles van Dave heten ; Biertje & Allermooiste Kerst