Corleone – Zonder

Ruim drie jaar nadat hij een bekende Nederlander werd met zijn optreden bij The Voice of Holland, is Corleone terug met nieuwe muziek. Met zijn single ‘Zonder’ bevestigt Cor Verdoes, zoals de op het eerste oog stoere zanger heet, zijn positie als schrijver van gevoelige Nederlandstalige nummers.

“Als je de tekst blanco leest zonder context, zonder muziek, dan is het eigenlijk gewoon een gedicht”, vertelt Corleone. “Het klinkt als een kinderliedje voor volwassenen, maar eigenlijk is de tekst heel diep. Het is een heel open liedje voor een groot publiek, verpakt als een liefdesliedje.” Corleone werd in 2020 bekend bij het grote publiek door The Voice Of Holland, waar hij indruk maakte met zijn unieke mix van hiphop en pop. Als eerste rapper ooit ging hij door naar de knock out’s van het programma. Zijn tv-optreden ging viraal.