Colin Meijer – Is het die blik van jou

Met z’n allereerste single ‘Is het Die Blik Van Jou’ probeert Colin Meijer de aandacht te krijgen van het publiek dat graag op de dansvloer vertoeft en natuurlijk ook aan de luisteraars van de Nederlandstalige radiostations. Het 22-jarige talent uit Rotterdam dook hiervoor de studio van Manfred Recordings in om meteen beslagen ten ijs te komen.

Dat is met deze productie meer dan gelukt. Colin: ‘Voor mij was Manfred totaal onbekend. Ik had nog nooit van hem gehoord. Tijdens het kennismakingsgesprek kwam ik er pas achter hoeveel producties hij voor ontzettend veel artiesten had gemaakt. Manfred had al een idee wat bij mij zou passen en is vervolgens gaan schrijven en componeren. Daar is ‘Is Het Die Blik Van Jou’ het resultaat van geworden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik perplex stond van het nummer. De muziekstijl past perfect bij mijn leeftijdscategorie en daar kan ik wel mee voor de dag komen.