Bo Kuiper komt met lekker vlotte Single “Hey Jij”

Bo Kuiper komt uit Wijk en Aalburg en is een getalenteerde Zangeres en is trots op haar nieuwe single genaamd “Hey Jij”. Zingen en dansen is waar het in het leven van Bo om draait.

En wat het zingen betreft is dat niet zo gek, dat is haar met de paplepel ingegoten, want haar vader Richard Kuiper is ook een getalenteerde zanger.
De single “Hey Jij” is een lekker vlot nummer met een vleugje accordeon, gespeeld door Roy Otters, en gaat over haar nieuwe liefde. Bo heeft zelf de tekst geschreven en is daar uiteraard erg trots op. Deze nieuwe single is de opvolger van haar single “Weg van jou”, die het goed heeft gedaan in Nederland en België.
Bo Kuiper timmert lekker aan de weg met mooie optredens in eigen land maar ook in het Spaanse La Carihuela. Ik heb in Oktober meegedaan aan de” Star Talentenjacht Tour” bij Café Bolle Sien in
Nijmegen, aldus Bo, en kreeg daar lovende woorden van de jury. Ik was door naar de halve finale, die begin volgend jaar zal plaatsvinden en natuurlijk hopen wij op een finale plek.
Maar nu eerst genieten van de promotie omtrent mijn nieuwe single “Hey Jij” die wij starten op 04
November 2023 met een single release party aldus een hele trotse Bo Kuiper.