1e Nederlandse Feestduo Annbiance met Paultje Poets zingt “Als we samen zijn”

Het lijkt het begin van een sprookje…Als in februari 2023 de 33-jarige Anneke Timmermans uit het Brabantse Moergestel en de 44-jarige Paul Ouwerkerk uit het Betuwse dorp Ochten elkaar tegen het lijf lopen tijdens televisieopnames in het uiterste puntje van Groningen.

De twee raken met elkaar in gesprek en al snel blijkt dat de twee naast hun drukke ondernemingen en gezinslevens een geweldige klik hebben: zij delen een passie voor feestmuziek en entertainment.  Aan het einde van deze bijzondere eerste kennismaking, worden telefoonnummers uitgewisseld.  Enkele weken later volgt de eerste afspraak en laten de twee hun creatieve ideeën de vrije loop en worden er mooie toekomstplannen gemaakt.  

In het voorjaar wordt Marco Leeuwis (DJ Galaga) van de Crowd Studio’s benaderd voor de productie van de debuut-feestsingle van het eerste Nederlandse man-vrouw feestduo! Tijdens deze productie worden alle registers opengetrokken met een aantal super sessiemuzikanten om de plaat een extra dimensie te geven.  Gedurende de zomerperiode wordt er onder begeleiding van Artist Coach Jony de Boer hard gewerkt aan de zang en performance van het duo.

Paul en Anneke zijn beiden nauw betrokken bij de styling en samenstelling van hun outfits.
Begin oktober wordt de singel dan eindelijk ingezongen. 
Filmcreatie neemt een fenomenale videoclip op en er volgt een professionele fotoshoot door Woods Fotografie.

Nu zijn de artiesten er helemaal klaar voor om als ‘Annbiance met Paultje Poets’ met hun feestplaat “Als we samen zijn” heel Nederland op z’n kop te gaan zetten!