Zanger Mitchell Dobbelaar brengt gezellige meezing hit uit.

Mitchell Dobbelaar is terug met een knaller! Na een periode van radiostilte is hij vastbesloten om met volle energie de muziekwereld te veroveren. Zijn nieuwe single, getiteld “Kruip tegen me aan”, markeert een frisse start voor de zanger.

Het nummer is geproduceerd door niemand minder dan Melchior Rietveldt. Met zijn jarenlange ervaring weet Rietveldt als geen ander hoe hij pakkende melodieën en pakkende teksten kan combineren met de juiste sounds.

Het resultaat is een catchy en opzwepend liedje dat direct in je hoofd blijft hangen en een hoog meezing gehalte heeft.

Mitchell is ondertussen met zijn team hard aan het werk aan zijn debuut cd-album. “Ik kan niet wachten om het land in te gaan en op te treden met mijn nieuwe single. Ik hoop dat iedereen het liedje uit volle borst zal meezingen”, aldus een trotse Mitchell.