Willem Huisman en Juan Richard met radioknaller ‘KOM MAAR BIJ MIJ’

Volkszanger/entertainer Willem Huisman en producer/zanger Juan Richard gaan een muzikale samenwerking aan met de lancering van de single ‘KOM MAAR BIJ MIJ’.

‘Ik was op zoek naar een nieuwe plaat en benaderde Juan in eerste instantie voor een tekst. Die dag klikte het zo goed, dat we hebben afgesproken om wat te gaan schrijven. Dit resulteerde meteen in een liedje waar we allebei een goed gevoel bij hadden. ‘KOM MAAR BIJ MIJ’ is de ultieme mix tussen Nederlandstalige en Spaanstalige zang. Het is een uptempo nummer met een heerlijke reggaeton beat’, aldus een enthousiaste Willem.

Willem Huisman (28) uit Arnhem is reeds 10 jaar bezig met zijn zangcarrière en probeert zich te onderscheiden van andere Nederlandstalige artiesten. Na diverse singles en vele optredens is Willem steeds vaker op de grotere feesten en evenementen te vinden. Zijn repertoire is herkenbaar aan dansbare platen in het volkse genre die over het algemeen aardig succesvol zijn.

Juan Richard (27) uit Almelo is een veelzijdig artiest die zowel liedjes schrijft, produceert als ook live zingt. Geboren in Nederland en opgeroeid in Spanje stond hij vanaf zijn vierde op het podium samen met zijn ouders die beide professioneel muzikant zijn. Ondanks zijn nog jonge leeftijd mag Juan dus met recht een oude rot in vak genoemd worden. Nadat hij de afgelopen jaren liedjes geschreven en geproduceerd heeft voor o.a. Gewoon Henri, Harry Verbeucken, Rob Van Daal en honderden optredens gedaan heeft met The Romantics, is het nu tijd om zelf in het voetlicht te treden. In zijn muziek zijn de Spaanse invloeden uit zijn jeugd terug te horen. Samen met pop – en volksmuziek vormen zij de ingrediënten die de muziek van Juan Richard uniek maken.

De release van ‘KOM MAAR BIJ MIJ’ wordt verzorgd door SH-Music en de RTV-promotie door UltimateDisk. Willem Huisman is momenteel al druk bezig met de voorbereidingen van zijn 10-jarig artiesten jubileum op 23 maart 2024. Daarnaast is hij regelmatig in de studio te vinden om te werken aan nieuw materiaal.