Steve Tielens & Wendy Van Wanten – Het Staat In De Sterren Geschreven

Vriendschap is een mooi gebaar in een mensenleven. Zo ook de vriendschap tussen Wendy Van Wanten en Steve Tielens. Toen ze elkaar ontmoetten, was er meteen een klik. Ze hadden dezelfde interesses, dezelfde passie voor muziek, en ze voelden zich meteen op hun gemak bij elkaar.

Deze vriendschap leidde tot een prachtige ballade: “Het Staat In De Sterren Geschreven”. Het is een prachtige klassieker van Will Tura die al vele jaren wordt geliefd door het publiek. Wendy Van Wanten en Steve Tielens hebben deze klassieker in een prachtige nieuwe productie gegoten. Ze hebben er zelfs een Spaanse twist aan gegeven, met hier en daar een vleugje gitaar. Voor de videoclip vlogen ze naar het zonnige Spanje. Wendy Van Wanten en Steve Tielens hebben de prachtige stad Altea uitgekozen als decor voor deze mooie song die de kracht van vriendschap en muziek benadrukt.. De clip is een ode aan de vriendschap én de liefde voor muziek.