Singer-songwriter GERARDO brengt nieuwe meezinger ‘Ciao’ uit in het Spaans

GERARDO’s nieuwste single “Ciao” is veel meer dan een mooie breakupsong. Het is een krachtige track dat draait om het vrijkomen van negatieve emoties en het omhelzen van het leven. Het nummer begint subtiel, maar groeit geleidelijk uit tot een viering van vrijheid.

GERARDO’s unieke stijl en Spaanse zang nemen je mee op een reis vol veerkracht, warmte en emotie. Dit opbeurende nummer, met rake teksten en een unieke rapsectie, nodigt uit om mee te zingen en te dansen.

GERARDO begon zijn muzikale reis als tiener in Spanje en zijn pop-dance stijl haalt inspiratie uit verschillende decennia. Dit resulteert in melodieën die resoneren met een breed publiek. Zijn nummers behandelen diepgaande levenservaringen en waardevolle lessen.  Als trotse lid van de LGBTQIA+-gemeenschap draait GERARDO’s muziek vaak om empowerment, zelfacceptatie en het vieren van het leven.