Nieuwe single van Saman getiteld ”New fantasy”.

Singer/songwriter Saman stapt met zijn debuut ‘All Over Town’ vastberaden terug de muziekwereld in. Dit eerste complete album, zijn eigen band en de snelgroeiende hoeveelheid maandelijkse luisteraars op de streamingdiensten (10k+) vormen daarvan het fundament.

Met de release van ‘New Fantasy’ bevestigt Saman zijn unieke sound en laat hij een steeds groter publiek kennismaken met zijn songs en performance.
Op zijn debuutalbum blijft Saman weg van de trend. De verzameling authentieke popsongs en melancholische ballads voelen als een hart onder de riem. Voor het schrijven van de nummers sloeg hij de handen ineen met songwriter en multi-instrumentalist Johan Smeets, bekend van de formatie Jodymoon.
Saman bouwt sinds dit voorjaar hard aan een eigen publiek. Na de eerste successen is ‘New Fantasy’ de eerste grote single release die volgt op het verschijnen van ‘All over Town’. De track heeft een positieve en energieke vibe en gaat over de wil om dingen anders te doen in het leven. Een hoopvol voornemen, wat een terugkerend thema is in zijn songs.
Saman Bronckers, zoals hij voluit heet, vertrok na een Maastrichtse jeugd in 2006 naar Amsterdam voor een opleiding aan het Conservatorium. Hoewel hij de Popafdeling na het eerste jaar verliet, startte er een intensieve fase waarin hij actief was als muzikant. In 2013 pauzeerde Saman zijn muzikale carrière. Wat een korte pauze had moeten zijn, werd een gedwongen langere zit door stemproblemen. De genezing na een operatie aan zijn stembanden in 2016 faalde dusdanig dat het hervatten van zijn muzikale ambities niet mogelijk was. Pas in 2021 keerde hij – na een gevecht van 5 jaar – terug de studio in om zijn langverwachte soloalbum af te ronden.
Saman brengt al zijn werk in eigen beheer uit. Met de explosieve groei van zijn publiek en deze nieuwe single release maakt hij de stap naar de radiostations.