Nieuwe single van Jan van Woudenberg ‘Laat Mij Maar Zingen’.

Zo’n tien jaar geleden begon Jan van Woudenberg uit IJsselstein voor het eerst als zanger op te treden in het café van zijn vader en oom en het werd al snel duidelijk dat hij een geboren entertainer is. Zijn optredens vielen zozeer in de smaak dat hij ook werd gevraagd voor grote feesttenten en dinershows.

Na 10 jaar in het Nederlandstalige artiestenvak vindt Jan het tijd worden om ter gelegenheid van zijn jubileum op 18 november in het Fulcotheater zijn eerste eigen concert te geven onder begeleiding van de Marcel Fisser Band en dat blijkt een goed idee te zijn, want het was binnen een uur al uitverkocht en dus is besloten er nog een matineevoorstelling aan toe te voegen.

Vooruitlopend op zijn concert is er nu een nieuwe single van Jan van Woudenberg uitgebracht getiteld ‘Laat Mij Maar Zingen’ een lekker nummer geschreven door twee gerenommeerde namen Bram Koning en Marcel Schimscheimer. Ongetwijfeld zal dit het goed doen op de populaire zenders in het genre.