Nieuwe single Dikdakkers ; Allee!! Allee!! Allee!!

Vandaag lanceerden De Dikdakkers hun nieuwe plaat “Allee Allee Allee”. Zojuist was live in de studio de primeur bij  de LEUR op RADIONL De bijbehorende clip, die vorige week is opgenomen
in Eetcafé Homan in Eext, is online gegaan.
Tekst en productie;  Vredeveld & Russchen Music.

Dikdakkers, het legendarische Nederlandse feest duo dat al 27 jaar lang garant staat voor vrolijkheid en gezelligheid, kondigt met trots hun nieuwste single aan ‘Allee Allee Allee’. Deze nieuwe plaat belooft de fans en feestgangers te trakteren op een onvergetelijke muzikale ervaring.

Anton Geerts en Hans Voogd, de dynamische krachten achter Dikdakkers, hebben de Nederlandse muziekscene al meer dan een kwart eeuw vermaakt met hun aanstekelijke muziek. ‘Allee Allee Allee’ is de nieuwste toevoeging aan hun indrukwekkende repertoire en belooft een feestelijke hit te worden die zowel jong als oud zal laten dansen en zingen.

De single is een viering van de blijvende energie en passie van Dikdakkers en een bewijs van hun blijvende relevantie in de Nederlandse muziekwereld. Met pakkende melodieën, opzwepende beats en de kenmerkende humor van Dikdakkers, is ‘Allee Allee Allee’ een nummer dat niet mag ontbreken op elk feest of evenement.

Dus zet je feesthoed op, trek je dansschoenen aan en laat je meeslepen door de onweerstaanbare klanken van Dikdakkers’ ‘Allee Allee Allee’.