Nieuwe kerstsingle en kerstconcerten Trijntje Oosterhuis.

Trijntje Oosterhuis presenteert dit jaar in december een serie kerstconcerten op betoverende locaties. Op 24 en 26 december zingt ze, begeleid door pianist Hans Vroomans de mooiste kerstsongs tijdens twee exclusieve dinnershows in Culinair Parc Broekhuizen in Leersum.

Van 27 t/m 30 december staat de Amsterdamse Dominicuskerk vier avonden in het teken van Soulful Christmas with Trijntje & Friends en ontvangt Trijntje iedere avond één van haar muzikale vrienden om samen haar favoriete kerst classics in soulvolle (gospel)uitvoeringen te vertolken. Details over de beide programma’s vind je op de website www.soulfulchristmas.nl/

Warmte, tijd voor familie en vrienden en samen muziek maken

“Kerst is iets magisch, ik kan niet wachten tot die heerlijke periode aanbreekt met gezellige kerstlampjes, glühwein en een knisperend haardvuur”, zegt Trijntje. “Kerst staat voor mij vooral in het teken van warmte, tijd voor familie en vrienden en natuurlijk samen muziek maken”. En die hartverwarmende beleving wil Trijntje dit jaar delen met haar publiek. Tijdens de vier Soulful Christmas with Trijntje & Friends concerten ontvangt ze, begeleid door pianist Hans Vroomans en het Zo! Gospel Choir, afwisselend Edsilia Rombley, Alain Clark, Berget Lewis en Dwight Dissels als muzikale gasten om  samen de Kerstgedachte te vieren. De Soulful Christmas with Trijntje & Friends avonden vinden plaats in de Dominicuskerk in Amsterdam. De indrukwekkende kerk die bekend staat om haar prachtige akoestiek, wordt voor deze gelegenheid omgetoverd in een sfeervol winter wonderland. Er worden winterse hapjes en drankjes geserveerd, het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen en er staat natuurlijk een reusachtige boom van waaronder cadeautjes kunnen worden uitgedeeld of liedjes kunnen worden opgedragen aan familie en vrienden. “De setting van deze Soulful Christmas-concerten is zo intiem dat het is alsof we écht samen kerst vieren”, aldus Trijntje.

Nieuwe kerstsingle met Alain Clarke

Samen met één van haar soulful friends, Alain Clark schreef Trijntje het uptempo ‘Watcha Doing For Christmas’ als nieuwe kerstsingle. Het nummer is vanaf de eerste week van december beschikbaar op de streamingdiensten.