Mike van Dijk – Waarheen

De derde single die Mike van Dijk door Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio heeft laten produceren is een vlotte bewerking van het nummer ‘Waarheen’ van Bobby Prins. Het is overigens niet de eerste keer dat Mike een lied van deze Vlaamse zanger in een nieuw jasje heeft gestoken.

Ruim 13 jaar geleden nam Mike al eens een klassieker op van Bobby Prins. Dit lied ‘Ga’ bleef lang meedraaien in de A- rotatie in verschillende playlisten bij diverse radiostations.  Mike:’ Ik heb in het verleden vol tevredenheid met een aantal vooraanstaande producers gewerkt en heb nu weer voor Frank Verkooyen gekozen omdat ik een bepaalde sound wilde hebben. We hebben de handen weer ineengeslagen en waren het snel met elkaar eens om met een compleet verbouwde versie te komen…zeg maar ééntje met gas erop! Dat is meer dan gelukt.