Menno – Leven op de pof

De eerste reactie bij de kennismaking met een ‘nieuwe’ artiest zal zijn, daar heb je er alweer een die gaat zwemmen in die overvolle vijver met Nederlandstalige artiesten. Het ligt er natuurlijk aan wat voor een vis je bent, hoe je je onderscheidt zowel als personage en daaraan gekoppeld met dat wat je doet.

Het is tijd om de artiest te presenteren, naam MENNO (Gruijters) 23 jaar geboren en wonend in Boxmeer en van beroep Onderwijs Assistent. Maakte ooit in 2019 zijn eerste single, vanuit een geintje begonnen, gewoon graag willen zingen. Na de lange Corona Periode bleef het zingen toch kriebelen, en Menno trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met het Succesvolle Schrijvers & Producers Duo Emile Hartkamp & Norus Padidar. Dat heeft uiteindelijk geleid tot deze opvallende, laten we maar zeggen, echte debuutsingle ‘LEVEN OP DE POF” Een heerlijke Hollandse Feest & Kroegenknaller, waarbij zowel de problematiek van de tijd waarin we nu leven, namelijk bijna alles niet meer te betalen, als ook het hoge gezelligheids gehalte samen dit tot een fantastische single maakt.