Matthias Woerdman – Geef jouw hart aan mij terug

Het heeft eventjes geduurd, maar de nieuwe single ‘Geef jouw hart aan mij terug’ die Matthias Woerdman uitbrengt is het wachten waard geweest. Matthias omschrijft de opvolger van ‘Een echte maat’ als een liefdesnummer met een pakkende tekst waar velen zich in kunnen vinden.

Qua muziekstijl heeft Matthias ook deze keer weer gekozen voor de Jannes sound. Dat soort liedjes vertolkt hij het liefste op het podium. Matthias: ‘Ik besprak met producer Marco Luesink het idee dat ik had over de nieuwe single. Daarvoor liet ik hem verschillende liedjes van Jannes horen met als doel daar een gecombineerde melodielijn op te verzinnen. Daarnaast gaf ik hem een aantal tips mee waar de tekst over moest gaan. Ook vertelde ik dat ik geen accordeon in het nummer verwerkt wilde hebben. Met al die wensen is Marco aan de slag gegaan. Naast een prachtige bühne-act is deze plaat ook uiterst geschikt als radioplaat.