Jordy Carrero kondigt concert aan en lanceert nieuwe single ‘LIEFSTE’

De 27-jarige talentvolle zanger/entertainer Jordy Carrero uit Maasdijk timmert reeds sinds 2016 succesvol aan de muzikale weg als professioneel artiest. Na bekende singles als ‘Hier ver vandaan’, ‘Amor de Minha Vida’, ‘Alles’, ‘Ik wil met je praten’, ‘Regenboog’ en het album ‘Trots’, lanceert hij dit najaar alweer zijn 16e single met de titel ‘LIEFSTE’.

Zijn vaste producer Peter van Kesteren is weer verantwoordelijk voor zowel de compositie als de productie van dit prachtige nummer waar de vocale kwaliteiten van Jordy helemaal tot z’n recht komen. De single ‘LIEFSTE’ heeft een heerlijk reggaeton beat en je waant je in tropische oorden dankzij de virtuoze gitaarklanken van Popy Basily.

We mogen in deze tijd van oorlogen en conflicten wel wat liever voor elkaar zijn, dus zeg eens wat vaker tegen je partner ‘LIEFSTE Wat Ben Je Mooi’. ‘In deze verharde maatschappij vind ik dat men over het algemeen meer naar elkaar mag omkijken, elkaar steunen en complimenteren’. Complimentjes kosten niets he?’ aldus Jordy.

Jordy Carrero is blij en trots op hoe zijn carrière tot nu toe verloopt en uiteraard op zijn fans die altijd achter hem staan en hem steunen in alles wat hij doet. Hij hoopt dan ook zijn fans net zo blij met de nieuwe single en de bijbehorende sfeervolle videoclip (geregisseerd door Niels Horstman) zullen zijn als hijzelf.

Ondertussen is Jordy druk bezig met de voorbereidingen van ‘Jordy Carrero in Concert’ op 28 oktober a.s. te Maassluis. ‘Ook volgt er volgend jaar een groot evenement in Breda waar ik nog niets over mag verklappen’ vertelt de enthousiaste zanger. De release wordt weer verzorgd door het label Leico Music

RTV-Promotie Nel van Olm