Jordi Pleijsier heeft alleen nog maar die foto….

Al geruime tijd vroegen vrienden en fans, breng eens een oud liedje in een nieuw jasje uit, maar zoals velen mij kennen ben ik daar niet van want ik wil met eigen liedjes op de markt komen.

Toch heb ik dit uitstapje gemaakt en hebben het liedje “Ik heb alleen nog maar die foto” van
Hepi & Hepi uit 1981 in een geheel nieuw jasje gestoken. De vrienden en fans die mij aanspoorden om dit te doen heb ik het laten horen en vinden het helemaal te gek. Ook op de Bühne met optredens doet het nummer het erg leuk, nu kijken wat de luisteraars op de radio er van gaan vinden. Nee ik blijf niet oude muziek in een nieuw jasje stoppen, de volgende single zal zeer waarschijnlijk weer een eigen nummer gaan worden. Nu eerst maar even genieten van dit nummer, en ik hoop dat u dat ook gaat doen, aldus een trotse Jordi Pleijsier. Deze single “Ik heb alleen nog maar die foto” is opgenomen bij zijn vaste producer Roy Otters van ANRO Productions en wordt onder het label van CD Hamster Music uitgebracht.