Harry Vermeegen – Hé Hé Den Haag. Gaan we nog wat doen vandaag

Harry Vermeegen daagt met meezinger ‘Hé Hé DEN HAAG, gaan we nog wat doen vandaag’ de kamerleden uit om eens aan het werk te gaan.

Harry: ‘Ik vertelde tegen Taeke dat ik vanwege de onvrede over de politiek in Nederland op zoek was naar mensen die me verder konden helpen aan een lied. Taeke stelde voor dat ik daarvoor het beste met Manfred Jongenelis contact kon opnemen. Hij schrijft namelijk samen met Carlo Rijsdijk voor meerdere artiesten liedjes en een groot aantal daarvan zijn grote hits geworden. Ik had ondertussen zelf al een aantal teksten en refreinen geschreven die ik vervolgens deelde met dit team. Zij zijn vervolgens een beetje gaan rommelen met de tekst en Manfred heeft de melodielijn bedacht. Een week of drie geleden ben ik voor de opname in één dag naar Nederland heen en weer gevlogen en bezocht de studio in Etten-Leur. Daar zijn de laatste puntje op de i gezet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zeer verrast was over het gehele proces. Eigenlijk is het exact geworden zoals ik het had bedacht. Alles is op z’n plek gevallen en ik hoop dat het iets gaat worden. Zowel Manfred en Carlo zijn buitengewoon gezellige professionals die van de hoed en de rand weten. Dat is ook de reden dat er vrolijke accordeonklanken zijn toegevoegd. Dat maakt het geheel een stuk vrolijker.’

De single ‘Hé Hé Den Haag, gaan we nog wat doen vandaag’ verschijnt bij Smaragd Music en is vanaf 13 oktober 2023 te streamen bij de bekende platforms. De clip, met beelden uit Den Haag, is te bewonderen op YouTube en de socials van Harry Vermeegen.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial