Frans van Adrichem – Groot geheim

Vrijdag 13 oktober komt de nieuwste single van de sympathieke uit Eindhoven afkomstige zanger Frans van Adrichem uit. Een lekker in het gehoor liggend uptempo nummer met de titel “Groot geheim”, geschreven en gearrangeerd door Alie Bakker en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur.

Het is de twaalfde single van deze zanger, die alweer heel wat jaartjes aan de muzikale weg timmert. “Op jonge leeftijd had ik al een passie voor zingen, maar pas later ben ik daar echt mee aan de gang gegaan. Sinds 2017 zelfs professioneel en verdien ik er mijn brood mee”. Met de vorige single “Liefde en haat” heeft de zanger goed gescoord. Sterker het is zijn meest succesvolle single ooit. “Deze single heeft me tal van successchijven opgeleverd en we hebben twee weken op de eerste plek mogen staan in de lijst van RadioHalloo. Daar ben ik echt trots op. Ik hoop dat “Groot geheim” het net zo goed gaat doen”. De clip is opgenomen in de Harbour club in Eindhoven en bij de Karpendonkse plas.  De zanger is maar wat blij met het resultaat. De figuranten in deze clip zijn niemand minder dan Liesbeth en Gijs Heesbeen-Snijders heel bekend uit het programma ” Bij ons op ’t Kamp ”
Visials Media is verantwoordelijk voor deze fantastische productie.
De zanger heeft het de laatste tijd druk met optredens, iets dat hij erg graag doet. “Daar doe je het voor he. Voor een publiek zingen is mijn grootste passie, er een feestje van maken”. Volgens de zanger komen er binnenkort nog meer singles uit. “We hebben nog mooie nummers op de plank liggen, daar gaan we komende tijd hard mee aan het werk