Bart Keizers – Sleutel Van De Kroeg

Een lekker opgewekt nummer met een latin groove, daaraan kun je de roots herkennen van Bart Keizers uit Amsterdam. Van kleins af aan weet hij al jaren zijn weg te vinden op Curaçao waar zijn moeder opgroeide en vader manager in een restaurant was.

 

Bart: “Met een aantal jaren podiumervaring in binnen- en buitenland mag ik met trots mijn debuutsingle aankondigen. Geïnspireerd op mijn jeugd als horecazoon en Caribische roots is het een swingende plaat geworden.”

‘Sleutel Van De Kroeg’ met achtergrondzang van Kirsten Michel schreef hij samen met Robert Vredeveld en Jeroen Russchen, die ook de verdere productie deden. Het is de eerste single voor Keizers Records, het eigen label van Bart Keizers, waarmee hij de nieuwe generatie hoopt te inspireren hun dromen en doelen achterna te gaan. In de toekomst wil Bart graag jonge artiesten helpen met hun eerste stappen in de muziekwereld.