Zanger Cor lanceert 5e single getiteld “Gevoel dat liegt niet”. 

Zanger Cor is 41 jaar en geboren in “Utrecht” waar hij tot 12 jarige leeftijd opgroeide in de buurt “Wijk Bij Duurstede” daarna verhuisde hij naar “Apeldoorn” daar waar hij nu nog steeds woont en het bevalt hem ook heel goed.

Cor treedt al op vanaf zijn 15e levensjaar en werkt op het moment naast het zingen in een drukkerij bij de “KraftFabrik” in “Apeldoorn” waar hij met hele leuke collega’s werkt en de dag doorbrengt en ook zelfs daar zingt Cor hedendaagse muziek mee die te beluisteren is via de radio. 

“Gevoel dat liegt niet” is alweer de 5e single voor Cor die hij wederom heeft opgenomen in de studio van “Anro Productions” te “Apeldoorn” van “Roy Otters”. Voor deze single hebben ze ook een bijbehorende videoclip opgenomen die je op Youtube kunt bekijken. 

Deze track komt uit op het label “Sterrenclips” en is te beluisteren en te downloaden via de bekende portals o.a op Spotify, Youtube en Deezer en vele andere.