Wilfried Wildschwein – Rosemarie

Voor Wilfried Wildschwein komen er weer drukke tijden aan. Elk jaar probeert hij in het najaar en rond de carnavalsperiode van zich te laten horen. In ieder geval staan bij Wilfried de komende tijd diverse Oktoberfesten en een redelijk aantal Après-ski party’s vet gedrukt in zijn agenda.

Omdat hij telkens op zoek is naar liedjes die in zijn repertoire passen luistert hij veel naar feestmuziek. Op die manier kwam hij achter het bestaan van de feestkraker ‘Rosemarie’, die hij overigens al een behoorlijke tijd in zijn eigen variant tijdens de optredens ten gehore brengt. Wilfried nam contact op met producer Gert Ekkelboom of hij hiervan een nieuwe orkestband wilde maken. Ekkelboom was ook verantwoordelijk voor de productie van z’n vorige single ‘Schoenen in de hand’ en daar was Wildschwein zeer tevreden over.