Wilfred Belles & Willeke Schoonewille ‘Wat een ander ook zegt’

Wilfred Belles en Willeke Schoonewille kennen elkaar al bijna 30 jaar en treden regelmatig met elkaar op, maar ook solo timmeren beiden aardig aan de weg. De samenwerking is altijd fijn zeggen beiden, toch samen een single uitbrengen was er nog niet van gekomen.

Wilfred en Willeke kwamen samen met Wilfreds vriendin Jacqueline op het idee om het nummer van André Hazes “Wat een ander ook zegt” in een nieuwe jasje te stoppen. Met dat idee stapten zij naar producer Roy Otters waar Wilfred en Willeke al meerdere nummers hebben opgenomen en die was ook direct te spreken over het idee en is het gaan uitwerken. In onze ogen is het een mooie productie geworden en het verhaal wordt nog eens duidelijk in beeld gebracht in de gezellige videoclip.