VROUG THUUS FESTIVAL in TER APEL op 30 SEPTEMBER

Waar sommige festivals stoppen met bestaan vanwege de hoge kosten etc zijn ze in Ter Apel wel heel vindingrijk geweest door het VROUG THUUS FESTIVAL op poten te zetten.

3 podia op een van de mooiste plekken in Ter Apel. De organisatoren wilden het evenement toegankelijk maken voor iedere leeftijd. Voor jong en oud een heerlijk feest en toch lekker op tijd je bedje in om de volgende dag weer fris en fruitig van je dag genieten in plaats van de hele morgen brak in je bed te liggen. Voor de ticketprijs van 15,- hoef je het ook niet te laten!

Wil jij ook genieten van een onvergetelijke middag en avond boordevol livemuziek, smakelijke foodtrucks en diverse bars op een adembenemende locatie aan het water? Op zaterdag 30 september is camping Moekesgat de plek waar het allemaal gebeurt – het 𝙑𝙧𝙤𝙪𝙜 𝙏𝙝𝙪𝙪𝙨 𝙁𝙚𝙨𝙩𝙞𝙫𝙖𝙡!

We hebben een line-up die je niet wilt missen, met fantastische optredens van:

Wat Aans, Mooi Wark, Coverband All Right, Countryband Just Us, Turbid Milk,  Kelvin Harskamp, DJ Kevin, DJ Hermen

Een avond vol muzikale hoogtepunten en een geweldige sfeer! Daar wil je toch bij zijn?

Tickets zijn te verkrijgen via www.vrougthuus.nl.