Voel deze Positive Vibes en Blijf nog iets Langer!

E-Vers & Reazun komen met een gezellige partyknaller waardoor je gegarandeerd nog iets langer op een feestje, op vakantie of in de zomerse vibes wilt blijven!

‘BLIJF NOG IETS LANGER’ heet de eerste single van de binnenkort te verschijnen EP en is een verfrissende samenwerking van een team van professionele muzikanten en producers. Het plezier, de funky en catchy groove in combinatie met het gepassioneerde dreamteam makes the music work! Met alle respect voor Hazes, die nog steeds de baas is met zijn nummer ‘De Hoogste tijd’ waarmee hij iedereen verzoekt om naar huis te gaan, doen E-Vers & Reazun het anders. Zij verzoeken iedereen juist nog iets langer te blijven en nog even een dansje en een drankje te doen. E-Vers is een geboren Singer-Songwriter uit een muzikale familie met een missie: positieve vibes en een boodschap voor de nieuwe Wereld. Je hoort invloeden van zijn grootste inspiratiebronnen: Doe Maar, De Dijk, Bob Marley en UB40 in een modern jasje. Ze noemen hem ook wel de Utrechtse Hennie Vrienten en zijn zangcoach Sharon Doorson die tevens verantwoordelijk is voor de backingvocals, noemde hem zelfs de nieuwe Doe Maar!

Nieuwe EP Productie
Momenteel word er in de studio met veel passie gewerkt aan de afronding van de nieuwe EP-productie met verfrissende en catchy tracks zoals: ‘Schatje’, ‘Mama’ en uiteraard de partyknaller ‘BLIJF NOG IETS LANGER’. Dit is een toffe samenwerking met Reazun de bekende rapper en spoke & word artiest van o.a. Kyteman’s hiphoporkest en samenwerkingen met Diggy Dex.  Er zijn reeds veel positieve reacties van muziek professionals en vanaf 22-09-2023 is de track op alle platforms te beluisteren! De promotie van ‘BLIJF NOG IETS LANGER’ wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.