TOTAL LOSS FESTIVAL 2023

Aankomend weekend op 9 en 10 september keert Total Loss Festival terug op Strandpark Aquabest. In z’n eigen achtertuin organiseert Snollebollekes daar het grootste party festival van Nederland, met zo’n 50.000 bezoekers en meer dan 200 optredens.

Vorig jaar vond het festival eindelijk plaats na 2,5 jaar wachten door corona. Het festival verkocht toen vlak voor de pandemie in een kwartier uit en zorgde voor een ware stormloop op tickets. Voor de editie van dit jaar zijn nog tickets te koop via de website totalloss.nl.
Met het toevoegen van een extra dag op zondag waar alle leeftijden welkom zijn, biedt Snollebollekes ook aan jongere fans de kans om eens een optreden van hun favoriete artiesten bij te wonen.

Op het festival treden, verspreid over 7 podia, artiesten uit álle genres van de feestmuziek op. Van de bekende hitmachines als Mart Hoogkamer, Donnie en Marco Schuitmaker, tot gegarandeerde feestkanonnen als Jan Biggel, Django Wagner en Vieze Jack. Uiteraard treedt Snollebollekes tweemaal op op het hoofdpodium en zal hij als zijn alter ego Alaafrojack de dag spectaculair afsluiten.

Naast de Nederlandstalige artiesten vind je op Total Loss ook de beste DJ’s voor een feestje. Zo kun je heerlijk knallen op de beats van Outsiders, Paul Elstak en Mental Theo, maar komt ook de bekende Eindhovense DJ La Fuente een speciale party house set draaien op de mainstage. Ben je fan van bekende YouTubers? Mis dan de optredens van Bram Krikke, Stefan en Sean niet of het mainstage optreden van de Bankzitters op zondag! Zo is er voor ieder wat wils te vinden op Total Loss Festival.
Het festival kenmerkt zich verder door de uitbundig gedecoreerde podia, in de kenmerkende rode/gele kleurstelling van Snollebollekes. Ook de terreinaankleding is tot in de puntjes verzorgt en zorgt ervoor dat het festival een en al feest ademt! Tickets voor Total Loss Festival zijn nog te koop via WWW.TOTALLOSS.NL
Berk Music