TJEERD OOSTERHUIS VERRAST EDSILIA MET LIEDJE OP HUWELIJKSDAG

Voor Tjeerd Oosterhuis & Edsilia Rombley is 1 september ook dit jaar weer een bijzondere dag, zij vieren vandaag hun 17-jarig huwelijksjubileum. Voor deze gelegenheid verrast Tjeerd zijn vrouw met een ode, Song for Edsilia.

“Een tijdje terug was ik dit nummer thuis aan het componeren. Elke keer dat ik het speelde, reageerde Edsilia heel liefdevol. Ze voelde de compositie vanwege de romantiek die ze erin hoorde en ik besloot het nummer aan haar op te dragen. Edsilia heeft mijn leven op zoveel niveaus verrijkt. Ik wilde haar al heel lang eren met een pianolied en dit voelt als het meest passende eerbetoon aan onze onvoorwaardelijke verbintenis. Dat het nu precies op onze trouwdag is uitgebracht, maakt het nog specialer”, aldus Tjeerd Oosterhuis op zijn Instagram.