Richard Nijstad – Leef vandaag

Laat je meeslepen door de betoverende klanken van Richard Nijstad’s debuutsingle, doordrenkt met de diepgaande emotie van zijn eigen woorden. In deze autobiografische meesterwerk, door Richard zelf geschreven, wordt een krachtige boodschap van levenswijsheid overgebracht: ‘Geniet van de tijd, geniet van de dag, besef dat elke dag de laatste kan zijn.

Deze song is niet alleen een weergave van zijn persoonlijke reis, maar ook een oproep aan ons allemaal om elke kostbare seconde te omarmen. Met de muzikale creatie van Jeff Zwart en de visuele pracht van Norbert Sulmann, wordt dit nummer een onvergetelijke ervaring die het gevoel van het leven op een unieke manier vastlegt. Richard heeft zijn hart op papier gezet en nu nodigt hij je uit om met hem in het leven te staan. Luister, voel en deel deze prachtige reis met hem.