Phillis lanceert nieuwe single ‘Tranen Op Papier’ succesvol! 

Na haar succesvolle debuutsingle ‘Heel Voorzichtig’ lanceert Phillis met ‘Tranen Op Papier’ de opvolger en deze gaat meteen goed van start! Vorige week kreeg de nieuwe single ‘Tranen Op Papier’ van Phillis de primeur op Radio 3FM tijdens de middagshow van Barend & Benner.

Tijdens het gloednieuwe item ‘Debuut In 1 Minuut’ kreeg ze de gelegenheid haar nieuwe single te primeuren.

De respons van het luisterend publiek was overweldigend, met een grote meerderheid die aangaf de single graag nogmaals te willen horen. Dit leidde tot een aangename verrassing, waarbij de nieuwe single op donderdag nogmaals te horen was op Radio 3FM.

‘Tranen Op Papier’ is nu beschikbaar op alle muziekplatformen en wordt ondersteund met een fantastische videoclip die hier te bekijken is!