Pascal Schipper – Ben je boos

Als je de uitdrukking “Ben je boos, pluk een roos” nog niet kende, dan gaat dat vanaf nu zeker veranderen. “Ben je Boos” is namelijk de titel van de nieuwe single die Pascal Schipper uitbrengt en alles met deze uitdrukking te maken heeft.

We zijn namelijk allemaal wel eens boos op elkaar, maar de laatste tijd lijkt het erop dat we elkaar steeds minder vergeven. We nemen het leven soms net iets te serieus en daarom “Ben je Boos!”. De tekst van deze oorwurm is geschreven door René Karst en de productie is in handen van Manfred Jongenelis. Deze samenwerking bevalt me nog steeds prima, al ben ik me ook zeer bewust van het feit dat ik iets in mijn muziek wil gaan veranderen aldus, Pascal. “Ik ben een ander mens geworden, 60 kilo afgevallen, mijn hele levensstijl aangepast en straks is het ook tijd om andere muziek te gaan maken”.