Nieuwste single “Liefste” van René Boekhout

De Haagse stadszanger en liedjesschrijver René Boekhout blijft zijn luisteraars verrassen met zijn veelzijdigheid. Na onder meer een loflied op René’s geliefde woonplaats Den Haag (“Den Haag, De Stad Van Mijn Dromen”, onder meer bekend van het Haags Songfestival 2021), een swingend easy-listening nummer en twee kerstliederen is het nu tijd voor een intense en zwoele liefdesballad, getiteld “Liefste”.

Deze warme en romantische single is net als René zijn vorige singles tot stand gekomen in samenwerking met de Utrechtse songwriter/componist Maarten Plug en de Portugese producer Antonio da Fonseca.

Het schrijversduo René Boekhout en Maarten Plug werkt trouwens ook graag samen met andere artiesten, en afgelopen zomer is hun zomerse schrijfsel “Amor, Amor” (uitgevoerd door de Haagse zanger Justin Haverhorst) al op verschillende radiostations in Nederland te horen geweest.