Nieuwe single Fanny

Op 28 september brengt singer-songwriter Fanny haar nieuwe, derde single Hetzelfde lied uit. Dit is een weemoedig liedje met herfstige klanken waarin zij zingt over hoe iemand blijft hangen in een moeilijke relatie.

Veel mensen willen wel stoppen met relaties en situaties die niet goed voor ze zijn, maar durven dat niet. Ze kiezen dan liever voor het oude vertrouwde, ook als dat betekent dat ze continu pijn hebben of verdrietig zijn. Want hoe voelt het als jouw geliefde je keer op keer verlaat en dan toch steeds weer bij je terugkomt? Blijf je steeds weer meegaan in ‘Hetzelfde lied’? Of zeg je op een gegeven ‘stop’ en verbreek je zelf de relatie?

De komende tijd speelt Fanny Hetzelfde lied en tal van andere eigen liedjes in kleine theaters en podia. Data volgen binnenkort!

Over Fanny Singer-songwriter Fanny schrijft en zingt levensliedjes met lef. Geïnspireerd door onder meer Wende, Ellen ten Damme, Claudia de Breij, Lucky Fonz en Henny Vrienten, bewegen haar liedjes zich tussen kleinkunst, singer-songwriter en (latin)jazz in. In haar (Nederlandstalige) liedjes schrijft ze over het geluk en de pijn van de liefde, haar drang en zoektocht om alles uit haar leven te halen, omgaan met verdriet of verlies en over haar liefde voor de muziek.