Nieuwe single en album Suzan & Freek.

De nieuwe single van Suzan & Freek ‘Vas-y (Ga Maar)’ , is een duet met Claude . Het nummer komt aanstaande donderdag uit.

Op vrijdag 22 september brengen ze hun derde album ‘Iemand Van Vroeger’ uit. Drie albums onderweg… de tijd vliegt als je plezier hebt en dat hebben ze: ze zijn inmiddels écht de helft van hun levens samen, ze zijn elkaars ‘iemand van vroeger’. Maar die titel slaat behalve op hun relatie ook op zo veel meer. En hoewel er sinds die tijd veel is veranderd, is veel ook juist hetzelfde gebleven. Met deze bundeling van 11 nummers zijn ze de afgelopen twee jaar met heel veel plezier bezig geweest, en ze zijn er dan ook super trots op dat ze dit op donderdag 21 september, één dag voor de release, op de meest bijzondere manier mogen vieren: door het album integraal live te spelen tijdens een éénmalig concert in Koninklijk Theater Carré.

Ook doet Claude het voorprogramma voor de Ziggo Dome op 10, 11 en 12 november