Nieuwe single Bas Hutten

Bas Hutten is een volkszanger uit het Brabantse Tilburg en trotse vader van drie kinderen. Zingen is zijn passie en het liefste wat hij doet is mensen vermaken tijdens één van zijn optredens. Met zijn Nederlandstalige nummers houdt hij ervan om er een “feestje” van te maken.

Bas is een zanger die al op veel mooie podia heeft opgetreden en in het verleden mee is geweest op zomertour met: De Deurzakkers, Maud, Jacques Herb, Alex en Arne Jansen.

Het zingen is jaren geleden begonnen tijdens de carnaval, Bas greep spontaan de microfoon en begon “De vrolijke koster” te zingen! Heel de zaal zong mee en Bas zette de tent op zijn kop… een moment om nooit meer te vergeten! In de loop der jaren bracht hij enkele nummers uit waaronder; “Te jong”, “Wat is het leven mooi” en “Mijn meissie”. Zijn nieuwe single “O Mooie Monica” is een uptempo nummer, met vrolijke accordeon klanken en gaat over verliefdheid, liefde en geluk. Het nummer is gecomponeerd en geproduceerd door Manfred Jongenelis en de tekst is geschreven door Carlo Rijsdijk en Mandfred Jongenelis. “O Mooie Monica” is uitgebracht onder het label Smaragd Music.

“O Mooie Monica” is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.