Mr. Cadillac; Ik heb je lief met heel mijn hart…

Mr. Cadillac is de artiestennaam van de in Geleen geboren Pascal van der Heide. Hij heeft zichzelf op 8-jarige leeftijd accordeon leren spelen. Hierdoor kreeg hij veel interesse in de muziek.

Op zijn 12e jaar kreeg hij een cassettebandje van zijn tante met muziek van Elvis Presley en hij was gelijk groot fan van deze muzieklegende. Op de middelbare school had hij zijn eerste band opgericht. Na een paar jaar nog in een band te hebben gespeeld was het een aantal jaren rustig op het gebied van muziek. Vanaf zijn 25e begon de muziek weer een belangrijke rol te spelen in zijn leven en ging hij als zingende DJ aan de slag. In 2013 is hij begonnen als zanger in de Rock ’n Roll band “The Cadillacz”. Zij deden mee aan de “Clash of the coverbands” van 3FM en behaalde de kwartfinale. In 2018 begon hij als soloartiest onder de naam Mr. Cadillac. In december 2022 was hij te zien in de kerstspecial van de tv-show “I can see your voice” van RTL4.

Nu werd het tijd voor een eigen single. Hij benaderde daarvoor de succesvolle componist, tekstschrijver en producer Henny Thijssen. Deze schreef voor hem samen met Maarten de Groot “Ik heb je lief met heel mijn hart”. Het geheel werd geproduceerd door Gerto Heupink en Henny Thijssen. Gerto Heupink¬† tekende voor de opname en wist er een prachtig arrangement van te maken. De eerste reacties op de single waren overweldigend positief en dat motiveert Mr. Cadillac om verder te gaan. De videoclip is opgenomen door Geerling Media.

“Ik heb je lief met heel mijn hart” is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.¬†