Marco Carolus – Een dag niet gelachen

Marco Carolus kan met z’n nieuwe single ‘Een dag niet gelachen’, waarschijnlijk rekenen op veel Airplay bij de Nederlandstalige radiostations. Veel mensen gebruiken in het dagelijks leven regelmatig de kreet ‘Een dag niet gelachen’. Dat geldt ook voor Marco Carolus.

Het was voor hem dan ook een hele verrassing toen hij de demo van zijn nieuwe single te horen kreeg. Voor Marco is het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld dat hij Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk de vrije hand geeft om voor hem aan het werk te gaan. Dit bevalt hem uitstekend en dat is dan ook de reden dat hij graag met dit dreamteam samenwerkt. Marco: ‘Het onderwerp van de plaat is als het ware uit het leven gegrepen. Als ik kijk naar de vorige singles die Manfred en Carlo samen voor mij hebben gemaakt zitten daar allemaal zinnen in verwerkt die ook in het dagelijks leven voorkomen. De gehele productie zit perfect in elkaar en het lied zingt gemakkelijk weg.