Lars Wigman ‘Alle remmen los’

De 24-jarige Zanger Lars Wigman Woonachtig in Arnhem komt met een nieuwe single! Vorig jaar bracht hij zijn eerste single uit. Getiteld: ‘Wij gaan voor goud’. En dat is zeker niet gelogen.

Lars doet er alles aan om zijn zangcarrière groots te maken. En legt dat lat dan ook steeds hoger. Naast zijn vaste baan verzorgt Lars alle feesten in de buurt en omstreken. Van Tuinfeestje tot grote podia ’s Elk weekend staat er wel een optreden gepland. Het werd weer tijd voor een nieuwe single, zegt Lars Wigman zelf. Een single anders dan alle andere artiesten. “Alle remmen los” zo is de nieuwe single getiteld. De videoclip is opgenomen in Cafe de Buik in Arnhem. De single is gemaakt in samenwerking met Richard Pot van Music Experience. Na 2 keer inzingen stond hij er dan ook direct goed op.