Javi Escalera brengt dubbele single “Zomerdag” uit

Na 15 singles en 2 albums, keert Javi Escalera terug met “Zomerdag”.  Deze betoverende single is wederom van Javi’s hand, en geproduceerd door Javi en Edward Boellaard. De single bestaat uit twee verschillende uitvoeringen van Zomerdag, om een breed scala aan muziekliefhebbers te bekoren.

De eerste is een opzwepende, moderne popversie, en de tweede een intieme akoestische uitvoering, met alleen pianobegeleiding.

Het meeslepende en hartverwarmende nummer, doordrenkt met emotie en herkenbaarheid, is een eerbetoon aan de schoonheid van het leven, de liefde en de beleving ervan. Het belangrijkste van een zomerdag is de zon, en het belangrijkste in het leven is de liefde.

De release van “Zomerdag” belooft een mijlpaal te worden in de muzikale carrière van Javi Escalera en zal ongetwijfeld een plekje veroveren in de harten van zijn fans en nieuwe luisteraars in heel Nederland en België.

“Zomerdag” zal beschikbaar zijn op alle grote streaming platforms vanaf 15 september. Mis deze kans niet om Javi Escalera’s nieuwste muzikale werk te ontdekken.

Over Javi Escalera:
Javi Escalera is een geboren en getogen Rotterdamse zanger en songwriter met Spaanse roots en een rijke geschiedenis in de muziek. Zijn eerste optreden deed hij op 6-jarige leeftijd, en niet veel later begon hij met het schrijven van liedjes voor zichzelf en nog iets later ook voor collega’s. Javi is een graag geziene gast op feesten en evenementen, vooral geëerd door zijn veelzijdigheid, professionaliteit en zijn unieke repertoire van Spaans, Nederlands en Engelstalig werk. Daarnaast heeft hij ook een indrukwekkend cv opgebouwd als sessiezanger, voice-over en acteur.