Janneke de Roo neemt je mee naar de tijd die is “Vervlogen”

Janneke de Roo is niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz. Al jaren betreedt ze in den lande de podia om haar hits ten gehore te brengen. Wie kent niet “Zeeman”- “Huisje bij de brug”- “Espresso Italiano” – “Blauwe Korenbloemen”en recentelijk “De laatste dans”.

Met deze single heeft ze niet alleen tijdens haar optredens veel succes ook stonden de single in de hitlijsten van Nederland en België. En dat succes bracht haar o.a. tv optredens bij Hart voor Muziek – Toppers van Oranje – Artiestenfestival.
En ze deed succesvol mee aan The Voice senior waarin ze in het Ilse de Lange team zat.
En terwijl velen genoten van de zon is Janneke de Roo de studio ingedoken bij Martin Sterken om een nummer op te nemen geschreven door Jack Veerman – Jan Keizer – Jan Tuijp  van de legendarische groep BZN. ”Vervlogen” is de titel en neemt je mee naar de jaren van ‘waar je ooit je jeugd versleet en nog speelde op straat”. Velen zullen zich in het nummer kunnen herkennen en met weemoed bij het luisteren naar deze single terug denken aan die tijd van toen. “Vervlogen” een single die vanaf  22 september te streamen en te downloaden is. Van deze single is ook een clip gemaakt door  CreAgency die ook vanaf 22 september te zien is op de gebruikelijke kanalen. Wil je het nummer live horen kom dan zondag 24 september naar Zalencentrum D Oal Meul te Veenoord  of zaterdag 30 september naar De Boeskoolmarkt in Ter Apel waar Janneke de Roo te zien en te horen zal zijn bij locatie ‘Enjoy’. Voor meer informatie over de actuele (openbare) optredens en haar nieuwe single kom dan naar www.facebook.com/janneke.deroo.9