Huwelijk Bonnie St. Claire is voorbij.

Bonnie St. Claire (73) is weg bij haar twintig jaar jongere echtgenoot Anne-Jan Jongbloed. Naar aanleiding van een artikel in de Story vandaag, laat Bonnie weten dat Anne Jan en zij onlangs hebben besloten om ieder hun eigen weg te gaan.

Bonnie; “Dit is in goed overleg gegaan🙏🏻 Zonder ruzies en er is bij beiden ook geen ander in het spel. Zo kan het dus ook. We gunnen elkaar oprecht het allerbeste. Anne Jan heeft inmiddels een eigen woning, en aangezien dat vlakbij zee is ben ik daar zelfs de afgelopen tijd met het mooie weer regelmatig te vinden.  En Anne Jan gaat ook nog regelmatig mee naar mijn optredens. Dus we verliezen elkaar niet uit het oog.  Ik concentreer me heerlijk op mijn werk en de leuke optredens die in de agenda staan! En geniet vooral van het leven“…. aldus Bonnie.

Foto; De Sterrenparade