Harjan – Raar maar waar

Harjan hoopt dan ook dat ‘Raar maar waar’ dusdanig ontvangen wordt en nog meer oplevert als zijn laatste single. Over de reacties die Harjan kreeg op zijn vorige single ‘Uit z’n party’ is hij zeer tevreden. Daar heeft hij al flinke stapjes mee gemaakt.

Harjan: ‘Omdat ik wederom een spraakmakend liedje wilde hebben uit de pen van Pascal de Vormer had ik hem een berichtje gestuurd met de vraag of hij nog iets leuks had liggen als vervolg op ‘Uit z’n panty’. Pascal kwam al heel snel met een demo van ‘Raar….Maar waar’ die hij samen met Peer Pruysenaere had geschreven. De basis zat al redelijk goed in elkaar en daarmee is producer Gerto Heupink verder mee gaan stoeien. Hij heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de melodie blijft hangen. Met name de accordeonklanken maken er een waar feestje van.