Geert Jonkman komt met debuut single “Dans vannacht met mij”

Geert jonkman is 47 jaar oud en woon in Munnekezijl een plaats tussen Groningen en Friesland. In het dagelijkse leven is hij AGF-Chef van beroep, oftewel groenteboer in een jumbo filiaal. Maar naast zijn werk is zingen is altijd een passie voor hem geweest en dat is het nog steeds.

Ik had daar vroeger meer mee willen doen maar helaas niet gedaan. Tot ik 2 jaar geleden een
ongeluk kreeg en besefte dat ik dood had kunnen zijn en mij af ging vragen wat ik nog
allemaal wilde gaan doen. Ik wilde een eigen single en ben gaan zitten en heb dit lied
geschreven en ben ermee naar Tim Hemme gegaan en hebben dit opgenomen in de Atelier
studio. Vandaar dat ik nu met zijn debuutsingle komt met als titel “Dans vannacht met mij”
Ik ben erg tevreden met dit resultaat en wil dit graag laten horen aan de radioluisteraars, aldus
de nuchtere Geert Jonkman.