Eddie Wouters komt met feestplaat “Hoe meer je drinkt” (Hoe beter het klinkt)

Eddie Wouters uit Borne is een zeer verdienstelijk zanger en treed veel op, ook heeft hij de afgelopen jaren eigen singles gemaakt, in Juli dit jaar bracht hij een speciale versie van de single “Iedere dag” van Corrie Konings uit en kreeg daarmee veel aandacht van diverse radiozenders in Nederland en België.

Eddie komt nu met een nieuwe single “Hoe meer je drinkt (hoe beter het klinkt)” het nummer is
geschreven en gecomponeerd door Pascal de Vormer & Peer Pruysenaere en is opgenomen bij Roy Otters in de studio van ANRO Productions, natuurlijk mogen de accordeon klanken niet ontbreken en zijn ingespeeld door Roy. Een mooie nieuwe verfrissende productie met een meezing gehalte wat het ook zeker goed kan gaan doen bij de komende Oktoberfeesten en Apres-ski feesten. Ik denk dat er weinig mensen zijn die stil kunnen blijven zitten/ staan bij het horen van deze nieuwe single “Hoe meer je drinkt (hoe beter het klinkt)”, aldus een trotse Eddie Wouters.