Def Rhymz & Ros Jozefzoon – Swietie Dans

De heren kennen elkaar al jaren vanuit de muziekwereld. Ros Jozefzoon die jongen van X-Factor en de broer van Pearl Jozefzoon en Def Rhymz, de artiest met een mega hit van o.a. “Schudden” die tot de dag van vandaag nog steeds op alle evenementen en festivals wordt gedraaid.

In de Corona tijd raakten de heren aan de praat en doken ze de studio in om ideetjes uit te wisselen. Ros vond het wel leuk om met Def samen te werken want die houdt van koken en nam dus altijd eten mee naar de studio. Het was lachen, gieren en brullen, maar we hadden een doel en dat is muziek maken waar we onze identiteit niet in verliezen en waar mensen, bij het horen van de eerste tonen, blij van worden. We hebben inmiddels behoorlijk wat liedjes op de plank liggen en moesten keuzes maken welke we als single zouden uitbrengen. Swietie Dans stak er met kop en schouders bovenuit en is vanaf vandaag op alle bekende streamingskanalen te beluisteren. Het nummer wordt ondersteund door een videoclip te zien op YouTube.