Dave Jeltema komt met nieuwe single “Daar was zij”

‘’Daar was zij‘’ dat is de titel van de nieuwe single van de altijd goedlachse Dave Jeltema uit Westervoort. De kring van optredens word steeds ruimer en door het hele land is Dave inmiddels op verschillende evenementen te bewonderen.

Na een aantal succesvolle singles waarvan onder anderen, ‘Het is weer weekend’ en ‘Antonelle’ die het erg goed hebben gedaan in het land, is Dave Jeltema zijn keuze gevallen op een totaal ander nummer met een groot dans gehalte. Het opvallende is dat er wisselende ritmes worden gebruikt wat het nummer uniek maakt.
Ik ben trots op het resultaat, ik vind het leuk om een ander type nummer te doen dat als de mensen van mij gewent zijn, zodat ik daar misschien mee opval tussen de menigte. Toen we bij mijn vaste producer Dave van Well in de studio aan het brainstormen waren voor een nieuwe single liet hij me een ruwe demo van ‘’Daar was zij” horen en ik was gelijk verkocht, aldus Dave Jeltema.
Dit is inmiddels de zesde single die uit komt onder het label van Dutch Artist Music waar we
al weer bezig met leuke nieuwe leuke nummers voor de toekomst.

Release datum; 05 September 2023