ANDRIES VAN DEN BRINK WEER TERUG MET ‘ZONDER VRIENDEN BEN JE EENZAAM’

‘Zonder Vrienden Ben Je Eenzaam’ is de gloednieuwe single van de uit Nunspeet afkomstige zanger Andries van den Brink. Na een moeilijke periode vanwege gezondheidsproblemen is Andries er weer helemaal bovenop en heeft er weer zin in om er volop tegenaan te gaan. “Dit had ik zonder vrienden nooit kunnen doen.

Zij hebben mij de kracht gegeven om de draad weer op te pakken en mijn grote passie te volgen. De single ‘Zonder Vrienden Ben Je Eenzaam’ is dan ook een eerbetoon aan de mensen die er voor me waren in een zware periode.” vertelt Andries over zijn nieuwe single. Pascal de Vormer schreef speciaal voor Andries deze op het lijf geschreven tekst, en Sonic Solutions verzorgde de productie.

‘Zonder Vrienden Ben Je Eenzaam’ verschijnt via Hit It! Music en is vanaf 1 september overal te streamen en te downloaden. Een passende videoclip, gemaakt door Albert Hofstede van iDream Pictures is te zien op de bekende clipkanalen.