2e deel nieuw album Guus Meewis;  Uit Het Hoofd

Op 19 mei 2023 bracht Guus Meeuwis zijn nieuwste album ‘Uit Het Hoofd’ uit. Dat was het eerste deel van in totaal twee nieuwe releases. Het tweede deel van het album komt overmorgen (15 september) vlak voor de start van de gelijknamige theatertour.

Guus over de nieuwe muziek:

Ieder liedje is een stukje uit m’n hoofd, een hersenspinsel gegoten in muziek, dat ik graag met je wil delen. Soms om te vieren, soms om te bemoedigen. De ene keer om te bespiegelen, de andere keer om te bezinnen. Om te troosten, om te verwonderen. Als m’n album straks uitkomt kun je zelf kiezen welk stukje jij daarvan nodig hebt. Voor het eerste deel heb ik er acht voor jullie gekozen, ik kan niet wachten om ze met jullie te delen. Een nieuw geluid, nieuwe energie: precies zoals ik me voel. Ik kijk er naar uit om de muziek met jullie te delen!

Het album zal op 15 september 2023 ook op een dubbel vinyl LP verschijnen.

CD1

 1. Mooier
 2. Voor Mijn Hart
 3. Vieren Het Toch
 4. Fouten
 5. De Verloren Overwinning
 6. Troosten We Samen
 7. Waar Gezegd
 8. Danser Op Het Gras

 

CD2

 1. Stapelen Geluk
 2. Ik Weet Een Plek
 3. Naast Me Zonder Naast Me
 4. Net Zolang
 5. De Olifant
 6. Ik Vergeet Jou Niet
 7. JA
 8. Stap Voor Stap