100%NL MAGAZINE VIERT 100STE EDITIE MET TAL VAN BEKENDE NEDERLANDERS!

Afgelopen week werd in Grand Café de Botterwerf in Volendam op feestelijke wijze het 100stenummer van 100%NL Magazine gevierd.

Hierbij onthulde Bridget Maasland de 100ste cover die zij samen met Vivienne van den Assem siert. De eerste exemplaren werden door hoofdredactrice Lisette Sier overhandigd aan Bridget Maasland, Jan Dulles, Tanja Jess en Kirsten Schilder waarna zij samen proostten op 100 edities van het leukste blad van Nederland.

100 edities 100%NL Magazine
Het is alweer 100 edities geleden dat Eddy Guyt en Lisette Sier 100%NL Magazine hebben opgericht. Middenin de economische crisis van 2009 verscheen de eerste editie van het blad, waar ook Bridget Maasland de cover sierde. Toen samen met Jan Smit in Volendammer klederdracht. In 2009 vielen er vele andere titels weg en dachten Eddy Guyt en Lisette Sier, een half jaar na oprichting, dat een blad beginnen het slechtste idee ooit was. Daar zijn ze daarna natuurlijk van terug gekomen. Het bleek namelijk het leukste idee ooit!

Met het maken van 100 nummers heeft Lisette namelijk nogal wat meegemaakt. Zo heeft Bridget Maasland diverse keren de cover gesierd. Een daarvan was wel heel speciaal: ze stond er met niemand minder dan de toenmalig premier Balkenende op! En dat hij ’s ochtends om 8 uur fris op de set stond was nogal bijzonder. Hij had namelijk net een nacht Griekenland crisis achter de kiezen en was ook nog eens jarig! Andere bijzondere shoots waren die met Gerard Joling en Patricia Paay. Gerard maakte er letterlijk een beestenboel van. De eerste keer nam hij grote witte roofvogels mee en de tweede keer zorgde hij voor een fotostudio vol geitjes.

Ook zakelijk gezien gaat het 100%NL Magazine voor de wind en is het zelfs uitgegroeid tot een veel groter bedrijf: 100% Media & Partner Netwerk. Een uitgeverij van tal van printtitels en tevens een businessclub met meer dan 270 consumentgerichte bedrijven.