‘Valentine’ nieuwe single Michael Antony Austin

Singer-songwriter Michael Antony Austin brengt op 18 augustus 2023 de single “Valentine” uit. Een vrolijk, uptempo nummer waarbij je zult merken dat het lastig is om stil te blijven zitten. Michael zegt: “Dit is waarschijnlijk het meest ‘New Country’ klinkende nummer dat ik heb geschreven – tot nu toe!”

Singer-songwriter Michael Antony Austin staat bekend om zijn combinatie van uptempo rocksongs en gevoelige ballads met een lekkere country flavour. “Valentine” heeft een countryrock melodie en is een echte ‘foot tapper’ – je zult merken dat het lastig is om stil te blijven zitten! De aanstekelijke energie van het nummer was ook duidelijk te merken tijdens het live optreden van Michael Antony Austin samen met zijn band op 1 juni jl. in poppodium TivoliVredenburg in Utrecht. Op 18 augustus 2023 is “Valentine” uitgebracht als single. Michael Antony Austin: “Dit is waarschijnlijk het meest ‘New Country’ klinkende nummer dat ik heb geschreven – tot nu toe! Ik ben een grote fan van veel country-artiesten uit het midden tot eind van de jaren ’90 / begin van de jaren ’00, zoals Brad Paisley, Keith Urban, Vince Gill, Dwight Yoakam, Garth Brooks… de lijst gaat nog veel verder door. Dit was mijn eerste serieuze poging om dat rockende country geluid en ‘spirit’ waar ik van hou te vangen. Het is een eenvoudig ‘jongen ontmoet meisje’ verhaal, maar veel mensen blijken de energie van het nummer leuk te vinden. Het is LIVE altijd erg populair en een geweldig nummer om op te zetten als je over de snelweg rijdt!” Wie is Michael Antony Austin? Michael Antony Austin is een natuurlijke performer met een sterke, gevoelige tenorstem. Sinds zijn vroege tienerjaren staat Michael op het podium en heeft hij een indrukwekkend muzikaal CV opgebouwd met verschillende bands, projecten en als soloartiest, met honderden LIVE shows over de hele wereld. Als singer-songwriter heeft Michael vier albums uitgebracht met diep persoonlijke, toegankelijke, country-flavoured pop, rock en folk.